De opleiding in grote lijnen 

De wereld van communicatie verandert iedere dag en toch blijf die wereld altijd om drie elementen draaien: media, mensen en merken. Of: hoe gaan merken via media een relatie aan met mensen? Deze vraag vormt de basis voor onze opleiding!

Media Mensen en Merken

Opbouw

De opleiding Communicatie in Tilburg bestaat uit vier jaren met elk twee semesters. Ieder studiejaar is verdeeld in twee semesters. Een semester bestaat uit twee actieve periodes, met colleges en workshops. De opgedane kennis pas je toe in projecten voor echte bedrijven en opdrachten uit de praktijk. Het semester sluit je af met individuele tentamens en een assessment; een praktijktoets, waarbij je in de rol van een professional je capaciteiten aantoont. Ook heeft ieder semester zijn eigen thema. De inhoud wordt aangedragen door een bedrijf. Alle lessen zijn onderdeel van dit thema, zodat er duidelijke samenhang bestaat en er geen losse onderdelen zijn. Met deze projecten onderscheidt de opleiding zich van anderen. De leerlijnen lopen door alle jaren heen. Lees hier meer over de semesters & vakken.

Curriculum

 

Aanmelden

Wil jij de opleiding Communicatie in Tilburg gaan volgen? Dan kan je je nu inschrijven voor deze opleiding Communicatie in Tilburg.

Quote Yasmine

CO leer je door te doen! - Yasmine

Kenmerken opleiding


Kenmerken opleiding Communicatie Tilburg

Inschrijven nieuwsbrief