Buitenland Experience

Bij de opleiding Communicatie krijg jij de mogelijkheid om elk studiejaar ervaringen op te doen in het buitenland. Tijdens het derde jaar krijg je de kans om een stage of minor in het buitenland te volgen. In de andere jaren krijg je de mogelijkheid om met studiereizen mee te gaan. We gaan de wereld ontdekken!
 • Studiereizen
  Studiereizen

  De opleiding Communicatie in Tilburg organiseert verschillende reizen verspreid over de studiejaren. In jaar 1 ga je bijvoorbeeld met de hele klas naar een Europese stad. Maar in het tweede en vierde jaar worden er ook extra studiereizen aangeboden. Bijvoorbeeld naar Singapore en Amerika!

  Meer informatie?
 • Buitenland minor
  Buitenland minor

  Studeren in het buitenland? Dat is mogelijk in jaar 3! Volg je minor binnen of buiten Europa bij een hogeschool of universiteit. Dit staat goed op je CV en is ook nog hartstikke leuk!

  Meer informatie?
 • Buitenland stage
  Buitenland stage

  Een stage in het buitenland staat goed op je CV. Het heeft een positief effect bij het zoeken naar een baan, het verbetert je vaardigheden in vreemde talen en je leert mensen uit andere culturen kennen. Het draagt bij ​​aan je persoonlijke ontwikkeling. En, natuurlijk, is het ook super leuk!

  Meer informatie?