Het doel van Graphic Design is meer dan communicatie-uitingen verfraaien. Graphic Design creëert bewustzijn, lost communicatieproblemen op, informeert, inspireert en entertaint. Kortom, grafisch ontwerpen is de kunst om ideeën te visualiseren en komt terug in alles wat we zien en doen.

Omdat grafische ontwerpen in bijna alle huidige media en marketing uitingen worden gebruikt is het een onmisbare skill geworden. De minor Graphic Design is een mix van communicatiewetenschappen en kunst die jou de bijbehorende conceptuele, creatieve en technische vaardigheden leert.

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van creatieve verhalen en berichten die je grondig onderzoekt en uitvoert. Hierbij krijg je vanuit de minor ondersteuning in de vorm van vaardigheden en hulpmiddelen die bijdragen aan het werken met marketingcampagnes en creatieve professionals. De minor Graphic Design verbindt communicatie met kunst en helpt jou bij je vermogen om creatieve ideeën voor verschillende platforms te ontwikkelen.

Minor periode

Minor Grapic Design van Februari tot Juli

Studytrip to OFFSET in Dublin!


Inschrijven nieuwsbrief