De studiedruk van dit minorprogramma bedraagt 4 dagen per week die bestaan uit inspiratiesessies, werken aan projecten, skill labs, coaching, excursies en een design conference. Graphic Design is een aanvulling op majoren als Communicatie, Marketing, Computer Science, Business enzovoort. De aangeleerde vaardigheden zijn een ondersteuning en aanvulling voor belangrijke gebieden van jouw studie- en carrièredoelen.

Het programma bestaat uit 30 ECTS die als volgt zijn onderverdeeld:

  • Commercial (15 ECTS). Opdrachten uitvoeren, concepten en eindproducten aanleveren voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Het geld wat hiermee verdiend wordt, wordt gebruikt voor een studietrip. 
  • Conceptual (10 ECTS) . Je ontwikkelt een individueel en persoonlijk design project met het thema ‘Design for Good’. Je verzint en ontwikkelt je eigen verhaal met bijbehorende visuals. Je eindproduct wordt tentoongesteld in een expositie.
  • Personal (5 ECTS). Een portofolio is een van de meest essentiële marketingproducten die een designer kan hebben. Daarom creëer jij tijdens de minor een eigen portofolio met projecten die jouw vaardigheden en creativiteit laten zien.
 
Inschrijven nieuwsbrief