Er zijn verschillende soorten minoren:

• Verdiepende minor: de student gaat zich specialiseren binnen het eigen beroep(profiel). Voorbeelden van verdiepende minoren zijn: Branding, Creatief Schrijven, Media Design, Storytelling, Media Innovation, Online Marketing.
• Verbredende minor: de student ontwikkelt beroepscompetenties in een andere/bredere context. Door een verbredende minor te kiezen, kijkt de student over de grenzen van het eigen vakgebied Communicatie heen. Voorbeelden van verbredende minoren zijn: Toegepaste Pyschologie, Engelse/ Chinese/Spaanse Taal en Cultuur, Recht, Ondernemerschap.
• Doorstroomminor: de student bereid zich voor op het doorstuderen aan een universiteit. Je kan een Engelstalige pre-master volgen aan Tilburg University. Na het succesvol afronden van de pre-master en de opleiding Communicatie mogen studenten direct starten met een van de Masters in Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University.
• Buitenlandminor: de student kiest voor een aantal losse vakken of een vakkenpakket op een buitenlandse partneruniversiteit of -hogeschool.

Minor ervaringen van studenten


Wil jij dol graag een minor in het buitenland volgen? Lees dan de ervaringen van studenten en de regels voor het volgen van een minor in het buitenland.

Quote Fleur

Je kan een minor kiezen die jou helemaal aanspreekt!

Quote Saffira

Leuk om een nieuwe school met nieuwe studenten te leren kennen!

Inschrijven nieuwsbrief